Vitalitijdsweek

Hoe vitaal is jouw bedrijf?

Vita is latijns voor leven. Waarom de bedenker van het woord ‘vitaliteit’ de keuze maakte om hier een ei tussen te stoppen weten wij ook niet. Dus daarom onze versie: vitalitijd oftewel levenstijd. 
 
Nu klinkt levenstijdweek niet helemaal lekker en willen we geen ruzie met de spellingscontrole dus laten we gelijk ter zake komen door te vertellen wat het inhoudt. 
 
Wij helpen bedrijven inzicht te geven om de medewerkers vitaler en dus energieker te laten voelen. Dit doen wij door onze kennis op een luchtige manier en met humor te delen. Wij hebben een online programma ontwikkeld die elke medewerker helpt om gezonder in het leven te staan.
 
Het programma bestaat uit onderdelen met verschillende onderwerpen. Zo hebben wij diverse workshops samengesteld op het gebied van sport en bewegen. En geven wij daarnaast tips, tricks, fabels en feiten over voeding.
 
Wij zijn van mening dat medewerkers een reflectie zijn van het bedrijf. En gezonde/vitale medewerkers zijn het hoofdingrediënt voor een gezond bedrijf. Een week klinkt kort maar ervaring heeft ons geleerd dat deze handvaten een blijvende stempel drukken op de vitalitijd van de medewerkers. 
 
Dit vitalitijdsprogramma bieden wij digitaal aan. Dit houdt in dat zowel de workshops als de teksten online worden aangeboden. Een andere invulling (zoals training op locatie) is mogelijk in overleg.
Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op.

Maak een afspraak