Personal training

Personal Training betekent dat ik je één op één train en begeleid tot we jouw persoonlijke doel hebben bereikt. Dit doe ik door verschillende manieren van trainen. De juiste combinatie zorgt voor het lange termijn resultaat. 

Naar aanleiding van een 12-punts huidplooimeting krijg je een persoonlijk voedings- en supplementenadvies waarmee je jouw doel sneller bereikt, (eventuele) lichamelijke klachten verdwijnen en je hormonale balans weer geoptimaliseerd wordt. Hormonen reguleren namelijk onze stofwisseling, onze eetlust, onze kracht en de omvang van onze spieren maar ook hoeveel en waar we vet opslaan. Ze bepalen als het ware dus onze weegschaal. Ook hoe we ons voelen wordt hormonaal bepaald.

Uiteindelijk leidt het tot een nieuwe of aangepaste levensstijl, personal training kan je leven veranderen en is veel meer dan alleen maar hard trainen. 

Personal training: maximale aandacht voor een maximaal resultaat!
 

Commitment

Als wij besluiten samen te gaan werken, gaan wij een commitment met elkaar aan. Dat betekent dat wij er 100% voor gaan!!

Omdat wij ons werk met zoveel passie en enthousiasme doen, gaan wij net even verder waar anderen stoppen. Het commitment wat wij aangaan draait niet alleen om de trainingen. Een groot deel van de verantwoordelijkheid ligt bij jou. Wij sturen aan op gedragsverandering, gezond voedingspatroon en focussen ons op jouw doel. De juiste combinatie zorgt voor het lange termijn resultaat.

Wij motiveren jou niet alleen tijdens trainingen. Wij stimuleren je juist ook om jezelf een gezonde levensstijl aan te meten, waardoor jij je fit voelt en lekker in je vel komt te zitten (letterlijk en figuurlijk).

Maak een afspraak