Vytal

Vytal

Bij VAN WEGEN personal training werken we voortdurend aan onze dienstverlening om jou als klant een totaal pakket aan te bieden waardoor jij fit bent door training, goede voedingskeuzes maakt, inzicht krijgt in wat je eet en wat goed voor is. Waarmee voed jij jezelf?

Ons voedingsprotocol helpt klanten op weg maar we gaan nog een stapje verder. Vytal is een app die voorziet in heerlijke recepten gebaseerd op jouw specifieke behoefte (in calorieën en macro’s). Om het je nog makkelijker te maken, hoef jij alleen maar gerechten te kiezen en zorgt de app voor een kant en klare boodschappenlijst. Hiermee voorkom je over eten en ga je voedselverspilling tegen!
 

Personal Hormonal Profiling

Een voedingsadvies is in de basis voor (bijna) iedereen hetzelfde, maar om jouw persoonlijke doel(en) te bereiken moet je een specifiek op jou, afgestemd trainings-, voedings- en supplementenprogramma volgen. Samen kijken wij naar aanleiding van een 12-punts huidplooimeting wat jij nodig hebt om optimale resultaten te kunnen behalen. Een veel gestelde vraag is: waarom lukt het mij niet om een gezond lichaamsgewicht te bereiken, te behouden en mij beter en gezonder te voelen? Het antwoord op deze vraag is: Hormonale Balans. Hormonen reguleren namelijk onze stofwisseling, eetlust, kracht en de omvang van onze spieren. Hormonen bepalen ook waar en hoeveel vet we opslaan. Ze bepalen als het ware dus onze weegschaal. Ook hoe we ons voelen wordt hormonaal bepaald.

Door jouw voeding aan te passen en gericht te trainen zorg je ervoor dat jouw hormonen weer in balans komen, waardoor je afvalt of aankomt. Klachten zoals slecht slapen, winderigheid, opgeblazen gevoel na het eten, prikkelbaarheid, mood swings en nog veel meer ongemakken zullen verbeteren of zelfs verdwijnen.
 
Kortom je gaat er niet alleen beter uitzien, je gaat je ook beter voelen!

De mensen die deze lifestyleverandering hebben ondergaan, staan versteld van de resultaten die Personal Hormonal Profiling (PHP) met zich mee hebben gebracht. Ik durf dan ook te beloven dat op het moment dat we deze commitment aangaan de resultaten snel zullen volgen.

Afspraak maken? 
info@basvanwegen.nl
06-42015154